Q-info.com - Oplossingen voor ondernemers!

Q-info.com is er voor iedereen met een passie voor zijn bedrijf. Of je nou zzp'er bent, of een klein bedrijf runt. Met onze laagdrempelige diensten helpen wij jouw bedrijf tot een succes te maken. Dat doen we onder andere met onze marketingdiensten en ons boekhoudprogramma.

Wij maken ondernemen makkelijk(er)!

Wij weten precies wat ondernemen van jou vraagt

Q-info.com is gebouwd door een enthousiast team uit Zwolle. We werken al ruim twintig jaar voor het mkb en zzp’ers. In die tijd hebben we websites gemaakt, software ontwikkeld en marketingdiensten verzorgd. In gesprekken met ondernemers kwam regelmatig terug dat boekhouding voor veel van hen een struikelblok was. Te moeilijk, te veel werk, te weinig functionaliteiten in het pakket, te duur… noem het maar op.

Dat kan beter, dachten wij! Zo is Q-info.com ontstaan. Een platform voor ondernemers. Hier kun jij jouw bedrijf promoten, hulp krijgen bij marketing en promotie, je boekhouding regelen en je belastingaangifte (laten) insturen. En dat is nog niet alles. We bouwen op dit moment een mogelijkheid om makkelijk je eigen webshop te maken en betrouwbare reviews te verzamelen. Alles in één!

Verkoop jouw producten en diensten

Van therapeuten tot aannemers en van trimsalons tot zaalverhuurders: wij zijn er voor elke branche! Sluit je aan bij de ruim 160.000 bedrijven die zich al op ons platform hebben aangemeld.

Door je vandaag nog aan te melden krijg je direct toegang tot:

Ben je vooral benieuwd naar ons boekhoudpakket en wil je deze graag bekijken zonder aan te melden? Of heb je een vraag over hoe wij jouw bedrijf het beste kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Meld je direct aan op Q-info.com
Regel eenvoudig je boekhouding

Sindskort kun je ook jouw boekhouding via Q-info.com regelen. Daarmee wordt ondernemen eenvoudiger dan ooit! Door veilig je bankrekening te koppelen aan ons systeem, kunnen wij vrijwel alle processen voor je automatiseren. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar je facturatie, je balansen en je btw-aangifte.

Je btw-aangifte kunnen wij zelfs van a tot z voor je uitvoeren, inclusief het indienen hiervan bij de Belastingdienst. Via de online omgeving heb je altijd toegang tot de laatste cijfers, zoals je omzet en winst. Wil je weten wat het kost om aan de slag te gaan?

Bekijk onze tarieven
Wil jij je bedrijfsadministratie ook graag eenvoudig(er) regelen?
Plan een vrijblijvende demo in

Q-info.com ontzorgt zzp'ers en het mkb

Gerben Bosch, oprichter